Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στη νέα ιστοσελίδα μας.

 

Ας αρχίσουμε αρχικά λέγοντας ότι αυτή η νέα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για εσάς, τους τρέχοντες και τους μελλοντικούς πελάτες μας. Η φιλοσοφία πίσω από το σχεδιασμό μας ήταν να σας προσκαλέσουμε στο γραφείο μας online πριν ακόμη εισέλθετε στην πόρτα μας.


Ελπίζουμε να σας αρέσει η νέα εμφάνιση και η βελτιωμένη πλοήγηση που θα σας επιτρέψει να βρείτε πιο γρήγορα και εύκολα τους πόρους, την υποστήριξη ή τις πληροφορίες που χρειάζεστε.


Γνωρίζουμε επίσης ότι πολλοί από εσάς επιθυμούν τώρα να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο σε Smartphone ή tablet, οπότε τώρα έχουμε κάνει πιο εύκολη τη χρήση τους σε αυτές τις συσκευές καθώς και σε επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές.


Εκτιμούμε τη γνώμη σας!


Ενημερώστε μας για το τι πιστεύετε για τη νέα μας ιστοσελίδα - όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Επίσης, ενημερώστε μας αν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι ή θέλετε να κάνετε προτάσεις για νέες πληροφορίες ή λειτουργίες.


Ευχόμαστε να απολαύσετε την επίσκεψή μας στη νέα μας ιστοσελίδα, όσο μας άρεσε να την δημιουργούμε και να την σχεδιάζουμε για εσάς.